Bygdeförening reagerar på Motståndsrörelsens aktivism

ÅRE. Bygdeföreningen Mörsil i Mitten har reagerat på Motståndsrörelsens aktivism i Mörsil genom att sätta upp dekaler som tar ställning för ”mångkultur” och ”mångfald”.

Sveriges Radio/P4 Jämtland rapporterar bland annat följande:

Det var under natten till den 4 maj som den nazistiska organisationen Svenska Motståndsrörelsen spred propaganda i Mörsil.

Enligt organisationens webbsida Nordfront indoktrinerar skolan i Mörsil eleverna med propaganda om HBT- och flyktingfrågor.

Nu bemöter bygdeföreningen Mörsil i Mitten den nazistiska organisationens propaganda. Under ett möte som föreningen höll för några veckor sedan var Svenska Motståndsrörelsens aktion ett stort samtalsämne.

— Utifrån diskussionen fick vi en idé om att göra en egen dekal som förespråkar mångfald och mångkultur. Vi sätter upp den på våra brevlådor så det syns vad den tysta majoriteten tycker, säger Mia Kempff som sitter i föreningens styrelse och förklarar deras motdrag för Sveriges Radio. Hon säger också att hon tycker att ”det är bra att vi blir många som är olika”.

Kempff får tyvärr inga kritiska frågor av Sveriges Radio som intervjuat henne och uppmärksammat bygdeföreningens tilltag. Det man borde fråga Kempff är dock hur den globala mångfalden gynnas av att den vita rasen, som globalt sett redan är en liten minoritet, på lång sikt utrotas genom rasblandning och låg nativitet? Eller hur världen blir en bättre plats av att Sverige har en massinvandring som på mer kort sikt leder till att svenskarna steg för steg trängs undan och snart blir en minoritet i sitt eget hemland? Hur gynnar detta någon ”mångfald”? Hur är det överhuvudtaget bra på något sätt?

Källa:
Bygdeförening i Mörsil bemöter nazistisk propaganda