Offentlig aktivitet i Östersund

Lördagen den 23/1, samma dag som demonstrationen i Stockholm hölls för att informera allmänheten om den pågående förintelsen av vårt folk, anordnades en offentlig flygbladsutdelning i centrala Östersund. Många förbipasserande var nyfikna på vad det var för något.

3

1

Kort efter att aktiviteten börjat kom en grekisk kvinna och diskuterade med en av aktivisterna. Man pratade bland annat om situationen i Grekland och hur en liknande kris kan komma till Sverige i framtiden. Enligt henne är Nordiska motståndsrörelsen lika viktig för Sverige som Gyllene Gryning är för Grekland.

Känslorna var dock blandade. En hysterisk man dök plötsligt upp och påstod att om organisationen skulle komma till makten så skulle man först ge sig på judarna, sedan arbetslösa och därefter handikappade. Han hävdade även att han kände till organisationens partiprogram bättre än vad aktivisterna gjorde.

En timme senare dök polisen upp och ville bland annat se vad som stod på flygbladen. En upprörd man dyker upp och frågar varför polisen lägger ner tid på aktivisterna än viktigare saker. Kort därefter ger sig polisen av.

Efter att man delat ut flygblad i två timmar bestämmer man för att avsluta aktiviteten. Strax innan aktivisterna tar farväl av varandra dyker polisen återigen upp. Denna gång åkte de bara förbi.

2

Även denna gång sände svenskfientlig sionistmedia alarmerande och löjeväckande inslag om Motståndsrörelsens aktiviteter:

Sveriges Radio

Sveriges Television (0:50 min.)