Smidig uppsättning av stolpaffischer i Sundsvall

Söndagskvällen den 26/3 var det äntligen dags att börja hänga upp de tidigare på styv plast monterade stolpaffischerna. Medlemmar och aktivister ur både Kampgrupp 403 och 406 förberedde allt genom att göra små hål i varje affischplast och sedan trä buntband genom hålen.

Väl på plats ute vid köpcentret Birsta, norr om Sundsvall, spändes affischerna fast runt lyktstolpar halvhårt för att sedan tryckas högre upp längs stolpen med hjälp av för aktiviteten specialtillverkade stavar.

Eftersom det var premiär för den här metoden så hängdes en lagom mängd affischer upp denna gång. Kvällen fortsatte sedan med klistermärkesuppsättning.

Inom kort kommer det hängas upp fler stolpaffischer på samma sätt i Sundsvallsområdet med omnejd, eftersom metoden både var enkel, rolig och tidseffektiv. Dessutom krävs bara en person vid upphängning.

Vi ses i Falun den 1:a maj!