Avkopplande dag med träning och folkgemenskap i Sundsvall

Söndagen den 18/6 begav sig delar av Sundsvalls kampgrupper med familjer upp till natursköna Sidsjön i Sundsvall för lite rekreation. Medan vissa tog sig några löprundor runt sjön så gjorde andra upp eld och förberedde inför grillning.

Trots den relativt höga värmen i luften och även i vattnet så avstod alla från att bada, trots att åtminstone en av de närvarande hade packat ner badkläder enligt säkra källor. Dagen bjöd på många skratt och härlig folkgemenskap.

Vill även du känna av den folkgemenskap vi känner inom Nordiska motståndsrörelsen så tveka inte att ansöka om medlemskap! Är du osäker på vad just du kan bidraga med så sök medlemskap och låt oss ta fram det bästa ur dig. Alla som söker besitter unika kunskaper och i Motståndsrörelsen finns en plats även för dig.

Välkommen!