Banderollaktion i Sundsvall

Delar av Kampgrupp 403 och 406 begav sig under torsdagskvällen den 13/7 mot miljonprogramsområdet Bredsand i norra Stockvik för att genomföra ännu en banderollaktion.

Väl på plats vid gångbron över E4 vecklade man ut en banderoll med texten NORDFRONT.SE och placerade den utanför broräcket samtidigt som två fanbärare reste Nordiska motståndsrörelsens Tyrruna mot skyn.

Likt två dagar innan då man hade genomfört en liknande aktion blev motståndsmännen väl bemötta av trafikanterna längs E4. Många som åkte längs sträckan tutade eller gjorde tummen upp för att visa sin uppskattning för Motståndsrörelsens engagemang för att säkra och stärka vårt folk.

Efter cirka fyrtio minuter kom polismyndigheten på besök för att registrera och charma motståndsmännen. Men det gav som vanligt inga resultat då man inte ville slösa polisens resurser genom att uppehålla dem för länge.

När polismannen kände sig nöjd med sina idolbilder på motståndsmännen och hans kvinnliga kollega hade fått lära sig vad en Tyrruna är för något så valde lagens väktare att åka från platsen och aktionen fortsatte.

När man hade stått med banderollen i ungefär en timme och fyrtiofem minuter beslöt man sig till slut för att avsluta aktionen och bege sig hemåt. Man ser dock fram emot fler liknande aktioner i Sundsvall och andra delar av nästet.

Vill du vara en del av den kommande nordiska revolutionen? Kontakta Nordiska motståndsrörelsen på din ort och kom med i kampen!