Näste 4 höll offentlig aktion i Sundsvall

Lördagen den 5 augusti samlades ett dussintal aktivister i centrala Sundsvall för att dela ut flygblad. Med tre fanor ställde man upp sig på Stora torget och delade ut globalistflygbladen.

Aktiviteten pågick under cirka 1,5 timme och resulterade i att ett stort antal flygblad bytte ägare och att ett antal politiska diskussioner fördes.

Efter en kortare paus för mat beslutades något spontant att de aktivister som hade tid över skulle genomföra ytterligare en offentlig flygbladsutdelning. Nu valde man att bege sig till köpcentret Birsta City, ett beslut som visade sig väldigt lyckat.

Ute i Birsta var responsen överväldigande positiv. Flera personer uttryckte öppet sitt stöd för Motståndsrörelsen, kontaktuppgifter byttes och en tysk man passade även på att donera pengar till organisationen.