Friluftsdag hos Näste 4

Lördagen den 19/8 anordnade Näste 4 en familje-friluftsdag.

Tidigt på morgonen möttes man upp för en gemensam resa mot platsen; den här gången besöktes en sjö väster om Timrå.

På plats möttes man upp av ytterligare kamrater som hade åkt direkt till platsen. Tyvärr stod inte vädrets makter på deltagarnas sida denna dag utan man hade regn från morgon till kväll. Men vad gör det när man har goda kamraters sällskap samt synen av barn som har lika roligt ändå?

Vädret var hur som helst väntat, så direkt på plats restes ett nyinskaffat tält och kaminen tändes för att bland annat torka blöta kläder.

Att vara ute i naturen är något som vi alla uppskattar och denna dag valde vissa att fiska, några provade lite guldvaskning och barnen – förutom att vara med på nämnda saker – sprang runt och hade roligt. Att vara i tältet var även det uppskattat. Sen kan väl ingen förneka att mat alltid smakar bättre ute i det fria?

Att naturen uppskattas av de små fick undertecknad ytterligare ett bevis på när det första som sades morgonen efter var: ”Pappa, ska vi åka till skogen idag?”.

Allt som allt: en lättsam och gemytlig dag i det fria. Tack samtliga för en bra dag!