Näste 4 på Sundsvalls gator

Lördagen den 28/10 var det äntligen dags för Näste 4 att ha ännu en offentlig flygbladsutdelning i Sundsvall. Vid lunchtid samlades aktivisterna och började tåga in mot stadskärnan och Stora Torget där planen var att delningen skulle ske.

Väl på plats började flygbladen byta ägare och väldigt många tackade hjärtligt för bladen och önskade aktivisterna lycka till.

Efter ca en kvart började det dyka upp några kända ansikten tillhörande en brokig skara Sundsvalls-rödingar från alla möjliga grupperingar, de är ju kända för att ansluta sig i allt de kan för att det ska verka som att de är många. När de började veckla upp en röd hemmagjord liten banderoll med texten ”Krossa Nazismen” så kunde ingen hålla sig för skratt längre.

Eftersom ingen av motståndsmännen hade lust att höra vad dessa tragiska och hatiska bakåtsträvare hade att säga så beslutades det om en förflyttning ca 100 meter österut till korsningen Storgatan-Esplanaden, där aktivisterna på nytt placerade ut sig för fortsatt flygbladsdelning.

Trots höstkylan så var det mycket folk i rörelse i centrum så det blev många intressanta diskussioner med vettiga Sundsvallsbor som vaknat upp ur dvalan, ofta tack vare Nordfront.se. Det blev många klappar på axeln och flera som uttryckte ”bra jobbat”, ”tummen upp” och andra positiva uttryck som verkligen fyllde kamraterna med både värme och fortsatt kämpaglöd.

Men tyvärr så finns det även i Sundsvall element som hatar åsikts- och yttrandefrihet, för plötsligt dök det upp en äldre herre som började gapa och skrika tillmälen mot de samlade motståndsmännen.

Efter att ha skrikit ur sig sitt hat mot det han inte ens förstår så försvann han med ett 9-punkters flygblad i sin hand (!). Men bara efter någon minut dök han upp igen, nu ännu mer hatisk och började skrikande göra flera våldsamma utfall mot ett par av aktivisterna. Så till slut blev han tvungen att tillrättavisas, och förhoppningsvis lärde han sig att vara artigare till nästa gång.

Efter den lilla incidenten vinglade han skamset vidare, en erfarenhet rikare.

Medan den lilla rödingskaran på torget hyllade gamla judiska Sundsvallsbor i sina tal fortsatte motståndsmännen sitt viktiga arbete med att upplysa och varna folket för globalismen, som allt som oftast är samma klientel som massmords-förespråkarna på den röda sidan hyllar.

Vid 14:30 gavs order om att dagens offentliga aktivitet skulle avslutas, en sannerligen lyckad dag som gav Näste 4 tre nya medlemsansökningar!

Tilläggas bör väl att inga motståndsmän blev ”krossade” under lördagens aktivitet.

Efter ett månadsmöte med fika hemma hos en kamrat så byttes det om och dagen avslutades med god mat och gemytlig stämning på en trevlig restaurang.

Med tanke på det enormt positiva gensvar som motståndsmännen möttes av från en större mängd Sundsvallsbor så är det redan inplanerat ett återbesök i Sundsvall inom kort.

Väl mött då!