Nattvandring och propagandaspridning i Härnösand

Natten mot den 28 oktober begav sig medlemmar och aktivister ur Kampgrupperna 401, 403 och 406 till Härnösand för att utföra en nattvandring i de centrala delarna efter den senaste tidens mångkulturella våldtäkter och knivskärningar där.

Eftersom regeringen inte vill ta ansvar för det kaos som följer i deras multikulti-experiment så måste andra krafter träda in och skydda landets befolkning. Därför beslutades det i Näste 4 att visa Härnösands vita befolkning att det faktiskt finns en kraft som tar problemet på allvar.

Vid 23-tiden när alla var på plats så beslutades det att dela upp sig i två grupper för att effektivare kunna övervaka den lilla men alltför mångkulturella staden. Det beslutades även att utnyttja tillfället att samtidigt utföra en massiv propagandaspridning.

Mängder av Nordfront-klistermärken och stolpaffischer sattes upp och både bilar och brevlådor fick ta del av uppfriskande propaganda i form av Motståndsrörelsens olika flygblad.

Folkfientlig propaganda rensades bort och ersattes med ett sundare budskap.

När den lyckade och flera timmar långa nattvandringen började lida mot sitt slut och även propagandaspridningen ansågs vara klar så upptäcktes det att ett fåtal klistermärken redan hade rivits ner, troligen av förbipasserande kroggäster. Men det resulterade bara i att medlemmarna stannade i Härnösands centrum ännu längre och spred ännu mer propaganda.

Som vanligt saknades det ironiskt nog inga resurser hos ”MUR” (Myndigheten Utan Resurser) när det gäller att trakassera Motståndsrörelsens aktivister – istället för att skydda den svenska befolkningen från den allt annat än positiva mångkulturen. Ett minst sagt skamligt beteende som trots allt bara triggar aktivisterna till ännu mer aktivism, var så säker!

Tack vare Nordiska motståndsrörelsen kunde Härnösandsborna röra sig säkert i centrum, åtminstone för en natt, men aktivisterna låter hälsa att de snart återkommer för fler nattvandringar!