Afghan döms för sexattacker i Kramfors

KULTURBERIKNING. Nio fall av sexattacker mot kvinnor och barn, varav tre samma dag i Kramfors. Nu döms den notoriske sexbrottslingen till fängelse i två månader, skriver Fjällsjö Nyheter.

Tingsrätten dömer en 19-årig man i Kramfors för nio fall av sexuella ofredanden av kvinnor och barn. Samtidigt frikänns mannen från fyra fall av sexuella ofredanden. Dessa har enligt domstolen aldrig hänt.

Bland annat döms mannen för att i en trappuppgång ha stått och onanerat alldeles intill två unga kvinnor och ett 3-årigt barn. Vid ett annat tillfälle onanerade mannen intill en kvinna i en hiss. Kvinnan ville sedan inte åka den hissen igen.

Vid ett tredje tillfälle skrämde mannen en kvinna som skulle handla på ett köpcentrum. Efter sexattacken vågar inte kvinnan längre gå till affären när det är mörkt.

För de nio fallen av sexuellt ofredande döms mannen nu till två månaders fängelse. Därefter ska mannen utvisas till Afghanistan. Enligt den uppmärksammade afghanska asylorganisationen Ung i Sverige som vänsterextrema EXPO bildat kommer 19-åringen att ”utvisas till döden”.

-De skickar människor direkt till döden. Säkert till döden, säger den vänsterextrema afghanledaren Fatemeh Khavari.

Men enligt Mikael Ribbenvik som är generaldirektör för Migrationsverket stämmer inte det. Vänsterextremister har hittat på historien för att lura folk.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.