Kampsportsträning i Sundsvall

Söndagen den 11/2 samlades ett antal kamrater ur Näste 4 för att genomföra en gemensam kampsportsträning. Som uppvärmning varvades bland annat kullerbyttor med ”räkor” – en övning för att ta dig ur om någon sitter över en – samt löpning.

Dagens pass fokuserade på sparring och olika tankar kring hur man kan möta sin motståndare. Under ”vilan” mellan sparringen varvades det med chins, push ups, dips och diverse magövningar. Mot slutet gick man över till en 2-1 situation där en person verkligen fick kämpa för att hålla två anfallare på avstånd.

Som avslutning ställde deltagarna upp sig i den så kallade ”finska ringen” för att göra gemensamma knäböj. Det går ut på att en person börjar räkna till 10 och sedan tar nästa vid och så vidare tills alla räknat.

Sammanfattningsvis var det en väldigt intensiv och givande träning.