Aktivitet i Gävle kommun

Onsdagen 18/4 var det återigen dags för Kampgrupp 504 att bedriva basaktivism. Denna gång hade gruppen delat upp sig i två grupper där den ena begav sig för att fortsätta flygbladsutdelning och klistermärkesuppsättning i Södra Bomhus.

Den andra gruppen åkte till samhället Hagaström utanför Gävle för att sätta upp klistermärken och dela ut flygblad. De båda aktiviteterna gick lugnt till och totalt 302 hushåll fick ta del av valflygbladen och ett större antal klistermärken sattes upp.

Gör din plikt och gå med i kampen för ett fritt och enat Norden! Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen!

”En renhjärtad person kliver inte med försiktiga steg runt varje liten pöl. Med trotsande anda behåller han sin övertygelse och längtan när han travar genom dyngan.”
-SS-Obersturmführer Kurt Eggers