Video på skottlossningen i Sollefteå

Av Fjällsjö Nyheter.

 BANANREPUBLIK. Videofilmer relaterade till skottlossningen i Sollefteå verkar visa att det var asylsökare som attackerade Sollefteåbor både på Coop och utanför ICA Kvantum. Men Polisen ignorerar bevisen och tar fullständigt parti för de kriminella migranterna.

Den mytomspunne ryske journalisten Egor Putilov har på uppdrag av riksdagsmannen Kent Ekeroths nättidning Samnytt gjort ett grävande reportage om skottlossningen i Sollefteå mellan Sollefteåbor och de kriminella bosättare som Migrationsverket bussat in i staden på order av regeringen.

Granskningen visar på en rad häpnadsväckande fakta:

  • Sollefteåbon som häktats filmade tillsammans med andra Sollefteåbor asylsökare som vandaliserade Coop i centrala Sollefteå. Polisen valde då att stödja asylsökarna genom att inte ingripa
  • Den häktade Sollefteåbon blev på grund av filmen misshandlad av asylsökare den 2 maj och Polisen valde då att stödja asylsökarna genom att inte vidta några åtgärder.
  • Asylsökare har därefter förföljt, hotat och trakasserat den nu häktade Sollefteåbon och Polisen valde under hela den tiden att ställa sig på asylsökarnas sida genom att tillåta trakasserierna.
  • Så sent som dagen innan skottlossningen ska Sollefteåbon på nytt ha attackerats av asylsökare på ett uteställe. Polisen vidtog inga åtgärder utan gav återigen asylsökarna sitt tysta stöd.
  • Bråket utanför ICA Kvantum ska ha börjat med att omkring 15 asylsökare attackerat Sollefteåbons bil med en kundvagn. Därefter följde en utdragen misshandel av mannen med järnrör och tillhyggen. Polisen valde att ta asylsökarnas parti genom att gripa den brottsutsatte Sollefteåbon och påstår trots videofilmen att ingen asylsökare agerat olagligt.
  • Polisen vägrade att ge den misshandlade Sollefteåbon vård. Istället blev han ”kastad in i polisbilen”.
  • De kriminella bosättarna har utvisningsbeslut, men Polisen har låtit bli att utvisa dem. Istället för att utvisas ur landet har de körts till Sollefteå från Stockholm och Åsele.
  • Sollefteås kommunledning har i princip tagit ställning för den häktade Sollefteåbon genom att lägga skulden för bråket på Migrationsverket och dess klienter.

Två videofilmer har dykt upp på nätet som skildrar händelsen och bakgrunden till den, som uppges vara vandalismen på Coop.

På den första videon kan en Sollefteåbo höras säga ”Ned på marken, ned på marken” och ”Du slåss inte!”. Samtidigt skriker en våldsam bosättare ”Varför video, varför video??”

Den andra videon börjar med en konversation mellan två unga kvinnor där den ena säger ”Han kommer att dö!” och den andra svarar ”Du är vittne”. Därefter verkar ett skott ha avlossats i luften följt av en utdragen gängmisshandel av en Sollefteåbo med bar överkropp. Under misshandeln verkar ytterligare ett skott avlossas från en annan plats.

Bilderna på misshandeln liknar de från Syrien när Väststödda terrorister torterar människor som inte stödjer Saudiarabiens politik.

Ursprungligen publicerat av Fjällsjö Nyheter.