Överväldigande positiv respons i Sundsvall under flygbladsutdelning

Måndagen den 28/5 delades en mängd flygblad ut i norra Sundsvall. Efter ett givande möte med en rekryt så beslöt man sig för att sprida flygblad i Bydalen och närliggande villaområden.

Omkring 400 flygblad delades ut; främst de nya valbladen men även partibladen under parollen ”Ny politik – för en ny tid”. Några av dessa sattes också upp på anslagstavlor och runt grillplatser samt busshållplatser.

Bortsett från en grinig äldre herre som verkade ha lässvårigheter och tog ”starkt avstånd” från det budskap han vägrade ens titta på, så måste sägas att aktionen flöt på bra med överväldigande positiv respons.

Vissa boende i området undrade först vad det var för något man delade ut och sade att de inte vill ta del av någon reklam, men när de fick höra att det var samhällsinformation från Motståndsrörelsen så bad de istället om att få ett blad och tackade för det.

Några förbipasserande bad också om att få flygblad och tackade för sig, inklusive en äldre rasfrämling.

Är du bosatt i Sundsvall? Ta kontakt med Näste 4 och anslut dig till det växande motståndet! Gör din plikt och bli en del av kampen för vårt folk innan det är för sent.