SVT samarbetar med kriminella AFA

Av Fjällsjö Nyheter.

NYHETER. Våldsbejakande extremism och ren kriminalitet stöds av SVT:s lokalredaktion i Sundsvall, som hänvisar sina läsare till ett olagligt åsiktsregister på nätet som uppmanar till politiskt våld mot regimkritiker. Nu kan Fjällsjö Nyheter avslöja att ”journalisten” som sprider AFA:s dödslistor är samme man som själv drabbats av näthat efter en kritiserad SVT-dokumentär som tog parti för nedläggningarna av sjukvården i Ångermanland.

Vänsterextrema SVT har den senaste tiden börjat samarbeta med det våldsbejakande extremistiska våldsnätverket Antifascistisk Aktion (AFA). Detta genom att återkommande i sina artiklar hänvisa sina läsare till extremistiska AFA:s olagliga uthängningar på nätet av privatpersoner.

Våldsbejakande AFA hänger på sin svenska hemsida ut medborgare med namn och adress, efter tips de fått från andra organiserade vänsterextremister. Tipsen består som regel i att de uthängda personerna uttryckt åsikter som är kritiska till regeringens migrationspolitik.

I många fall stämmer inte uppgifterna och inte heller SVT har gjort någon faktakoll utan hänvisar till det kriminella våldsnätverket som om det vore en statlig aktör.

De olagliga uthängningarna SVT hänvisar sina läsare till syftar öppet till att de uthängda personerna ska utsättas för våld.

Verksamheten är uppenbart kriminell eftersom den bland annat bryter mot den svenska datalagen, EU:s motsvarande lagar, och i många fall även utgör förtal av de drabbade individerna. AFA driver officiellt sin verksamhet från Cypern.

SVT:s ”journalist (aktivist) som samarbetar med och därmed stödjer den våldsbejakande vänsterextrema våldsgruppen heter Rolf Lunneborg, och är själv en känd vänsterextrem aktivist. Lunneborg bor i en mångmiljonlägenhet på Norrmalm i Sundsvall, vilket är relevant eftersom Lunneborg som ledare för SVT:s journalistkår i just Sundsvall, och därmed frontman för stadens lokala oligarker, gjort sig ovän med vårdaktivister i Ångermanland.

Rolf Lunneborg är ökänd i Ångermanland bland annat för att ha tagit politikernas parti mot folket när det gäller nedläggningen av BB, akutvård och vårdavdelningar på Sollefteå sjukhus. Detta genom en politiskt vinklad dokumentär som utmålade protesterna mot nedläggningarna som odemokratiska, och som i Ångermanland kallats ett ”beställningsjobb från Medelpad”.

SVT:s samarbete med det kriminella våldsnätverket

Det olagliga åsiktsregister som vänsterextrema SVT återkommande hänvisar till drivs av AFA:s via ett företag på Cypern som heter PrivActually Ltd och har organisationsnummer [CY]HE315865, på adressen Arch. Makariou III, 42E, Postnummer 1065, med telefonnumret +1.4259064769, i huvudstaden Nicosia. Företaget är kund hos Internetstiftelsen i Sverige, IIS.

Hemsidans webbhotell skyddas av proxyföretaget Cloudflare genom piotr.ns.cloudflare.com och mira.ns.cloudflare.com. Registraren som administrerar domännamnet är det tyska företaget EPAG Domainservices GmbH i Bonn och nås påepostadressen support@epag.de och telefonnumret +49.2283296840.

Medlemmarna i den kriminella gruppen kan träffas personligen lördagen den 1:a september kl 16:00-02:00 på kulturhuset Cyklopen i Stockholm, då våldsaktivisterna helt öppet firar sitt 25-års jubileum. Trots all denna offentliga information om gruppen har den svenska regimens korrumperade poliskår aldrig gjort några försök att stoppa eller lagföra brottsligheten.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.