Socialdemokraterna förlorar makten i Sollefteå

Av Fjällsjö Nyheter.

SOLLEFTEÅ. Nyliberala Centerpartiet tar över efter att Socialdemokraterna svikit väljarna och lagt ned vården. Centerpartiet kommer nu att driva samma nedläggningspolitik men hårdare.

Nu står det klart att Socialdemokraterna i Sollefteå tvingas lämna ifrån sig makten i Sollefteå kommun. Detta efter att Socialdemokraterna i samband med förra valet lurade många väljare att rösta på partiet i Landstinget/Regionen, med vallöften som var medvetet falska.

Socialdemokraterna lovade väljarna i Sollefteå att inte lägga ned vården på Sollefteå sjukhus, men så fort man lyckats lura väljarna att rösta på dem, så lade man ned vården. Sedan anklagade Socialdemokraterna sina väljare för att vara ”odemokratiska”, när väljarna protesterade mot bedrägeriet.

Detta har lett till att Socialdemokraterna numera är allmänt hatade i Sollefteå, och i stadens centrala villaområden kraschade partiet från 48 till 8 procent av rösterna.

I kommunvalet blev dock kraschen mindre, och Socialdemokraterna minskade totalt med 11 procent till 34 procent av rösterna. S förlorade sina väljare till Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna.

Samtidigt ökade det psykopatiskt nyliberala Centerpartiet på Moderaternas och Miljöpartiets bekostnad, och blev största oppositionsparti med nära 20 procent av rösterna.

Detta är en fördubbling mot tidigare val. Något som visar att många Sollefteåbor är redo att bli bedragna en gång till när nu Centerpartiet ska leda kommunen, tillsammans med Vänsterpartiet och det lokala privatiseringsvänliga vårdpartiet Västra initiativet.

Nyliberala Centerpartiet erbjuder sina Sollefteå-väljare en massinvandring på 30 miljoner U-landspersoner för att krossa välfärdsstaten, månggifte, legaliserat knark och sex med lik.

Inte så förvånande kanske styrs samhällsfarliga Centerpartiet av utländsk makt, som använder dess naiva väljare för att påverka valet i Sverige.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.