Skolorna i Örnsköldsvik certifieras politiskt

Av Fjällsjö Nyheter.

ÖRNSKÖLDSVIK. Feministiskt Initiativs flagga pryder numera de anställdas namnbrickor på Elevhälsan i Örnsköldsvik. Detta efter att kommunen utbildat sina anställda politiskt. Syftet är att ändra de heterosexuella normer som många skolbarn fått med sig hemifrån från sina föräldrar, och i detta arbete fokuserar man på barn med olika typer av hälsoproblem.

Den politiska lobbygruppen RFSL har fått pengar av Örnsköldsviks kommun för att utbilda och godkänna den personal inom Elevhälsan som jobbar med barn inom kommunen. Inom Elevhälsan jobbar ett 30-tal personer, däribland kuratorer, psykologer, skolsköterskor och skolläkare.

RFSL är en vänsterextrem grupp som genom kulturmarxism försöker att bryta ned samhällets ”manliga vita heterosexuella normer”. Gruppen har starka kopplingar till organiserade pedofiler och kritiseras av bland andra FN för att hjälpa vuxna att begå sexövergrepp på barn i Thailand. För mindre än ett år sedan avslöjade DN att Pride-festivalen stödjer sexhandel med barn och öppet har våldtäktsdömda pedofiler i sin styrelse.

Påfallande ofta riktas RFSL:s politiska propaganda just mot lättpåverkade barn, och i exempelvis Luleå har kommunen hjälpt vuxna inom RFSL att skapa en skattefinansierad mötesplats med stadens barn.

De senaste åren har flera av regimens företrädare i Norrland som anställts för just denna typ av politiska verksamhet gripits och åtalats för sexbrott mot barn. Bland andra ertappades en 39-årig yrkesfeminist på Länsstyrelsen i Luleå med att ha filmat småbarn i badhuset, och även sitt eget barn. HBTQ-aktivisten hade anställts som ”projektledare för jämställdhet och mångfald” i syfte att bedriva politisk kampanj mot länets män.

Samhällets utveckling har lett till att antalet psykiskt sjuka barn fördubblats de senaste tio åren. Studier visar även att psykiskt sjuka barn löper större risk än andra barn att rekryteras in i den vänsterextrema HBTQ-rörelsen.

Att Örnsköldsviks kommun väljer att lägga Elevhälsans pengar på att sprida vänsterextrema idéer har fått hård kritik på sociala medier. Bland annat lyfts fram att kommunen redan utmärker sig negativt genom att satsa mindre än häften så mycket pengar på Elevhälsan som många andra jämförbara kommuner.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.