Knark stänger resecentrum i Örnsköldsvik

Av Fjällsjö Nyheter.

ÖRNSKÖLDSVIK. I Nya Sverige förlorar myndigheterna kampen mot knarket. Istället för att stoppa brottslingarna satsar man nu på att stänga ned de offentliga platser där brotten kan begås öppet. Samtidigt lobbar liberala politiker för att legalisera knark.

I det Nya Sverige präglar knark, hemlösa och skadegörelse resecentralen i Örnsköldsvik. Utvecklingen har pågått flera år och ju mer regeringen får igenom sin politik desto större blir problemen på resecentrum.

Samhällsutvecklingen har nu fått kommunen att med stöd och råd från polismakten helt stänga resecentrum nattetid. Något som gör det besvärligare för resenärerna som måste gå i trappor till tågen, och som helt hindrar handikappade från att resa vissa tider på dygnet.

Enligt kommunen är lösningen på problemen samma som alltid: ”myndigheterna ska samverka bättre”. Trots att denna ”lösning” aldrig lyckats har man inget alternativ, eftersom man vägrar att ändra sin politik, som är roten till allt ont.

Samtidigt som Polisen och kommunerna försöker att stoppa knarket arbetar många Centerpartister och Liberaler för att släppa knarket fritt.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.